Hyvinvointikohteemme

Hyvinvointikohteemme

Saisiko olla luontoelämys Pinkjärvellä tai Vuojoella? Tarjoamme elvyttäviä luontoelämyksiä Pinkjärvellä tai Vuojoella sinulle ja ryhmällesi. Kumman valitsette? Tehän saatatte jopa innostua molemmista.
Tutustu kohteisiimme!

EURHOiA Pinkjärvellä

EURHOiA:n rustiikissa miljöössä pääset nauttimaan mieltä rauhoittavasta maalaismaisemasta puhdasvetisen ja kalaisan Pinkjärven rannalla, monipuolisesta ja inspiroivasta puutarhasta sekä retkeilystä Natura-metsän rauhaa huokuvassa siimeksessä. Saat virikkeitä kaikille aisteille, voimaannut luonnon keskellä ja koet unohtumattomia elämyksiä ryhmäsi kanssa.

Suulin ylisiltä, luento- ja kokoustilastamme (max 24 hlöä), avautuu luontoliveä huokuva ja luovuutta herättelevä järvimaisema. Puutarhassa ja rannassa on useampia istuskelupaikkoja, joten kokouksen ryhmänne voi pitää sään salliessa ”al fresco”, sammakon kurnutuksen tai lintujen liverryksen lomassa. Oman puutarhan antimilla höystetty kukkaisruoka, leivonnaiset ja juomat virkistävät sekä kehoa että mieltä.

EURHOiA tarjoaa rentoa yhdessäoloa, lempeää liikuntaa, palauttavaa rauhoittumista ja voimaannuttavaa käsillä tekemistä. Mikä sitten sopiikaan ryhmällesi parhaiten, me muokkaamme ohjelman ja tarjoilut toivomaksenne hyvinvointinne nimissä.

Tilan omin käsin vuosien saatossa raivannut, kunnostanut ja uusiin mittoihin synnyttänyt Wallinin pariskunta kertoilee mielellään myös tarinoita tilan menneisyydestä ja tulevaisuuden visioista.

Kysy lisää ja tule tutustumaan EURHOiA-miljöön monien mausteiden potpourriin!

www.eurhoia.fi

– Marita Wallin

Vuojoen kartano Eurajoella

Vuojoen Kartanon ainutlaatuisen arvokas, C.L. Engelin suunnittelema päälinna on kuin kultakimpale laakeiden peltojen keskellä.

Kauniin englantilaisen maisemapuutarhan ympäröimät rakennukset ovat satumaisen kauniita ympäri vuoden. Puutarhan äänimaisema tarjoaa keväällä huumaavaa, sademetsämäistä tunnelmaa runsaan linnuston ollessa pesäpuuhissaan. Jyhkeä kuusikuja tuo kontrastia aurinkoiseen pihapiiriin hämärällä vihreällä rauhallaan. Kuusten lomassa voi kuulla menneen ajan hiljaista kohinaa, ja tuntea menneiden sukupolvien läsnäoloa.

Kauniisti restauroidut juhlakerroksen salimme tarjoavat tunnelmaa niin kokouspäiviin kuin juhliinkin jopa 80 henkilölle. Itäisen flyygelin auditoriossa vietätte vaikka luentopäivää 100 henkilön voimin.

Orangerian vehreässä tunnelmassa vietätte kokouspäivän tai  hauskan saunaillan myöhään yöhön. Muun ryhmän saunoessa voitte nauttia vuorollanne vaikka Hoitola Happyn bambuhieronnasta.
Iloisen illan jälkeen majoitustilamme Vierastalo Wuojoki läntisessä flyygelissä tarjoaa rauhalliset unet 15 henkilölle vuoden ympäri.

Vuojoen Kartanon elämykset kruunaa aina maukas lähiruoka, jonka keittiömestarimme valmistaa suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kahvimme tulee Eurajoen Rikantilasta, Capri Coffeen paahtimolta ja leivonnaiset omasta keittiöstämme tai paikallisilta leipureilta. Tarjoilemme myös tilaisuuteen sopivat ruoka- ja seurustelujuomat toiveidenne mukaan.

Vuojoen Kartano tarjoaa teille ikimuistoista iloa, elämyksiä selkäpiistä nauruhermoon, ja vatsan kautta aina sydämeen saakka.

Lue lisää meistä ja tutustu monipuolisiin elämyspalveluihimme

http://vuojoki.fi

Elina Nurmoranta

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös