Luontomatkailijat

Luontomatkailijat

Saisiko olla luontoelämys Pinkjärvellä tai Vuojoella? Tarjoamme elvyttäviä luontoelämyksiä Pinkjärvellä tai Vuojoella sinulle ja ryhmällesi. Kumman valitsette? Tehän saatatte jopa innostua molemmista.

Valitse alla paikka, jossa haluat päivän viettää, joko Vuojoen kartano tai Pinkjärvi.

Luontomatkailijat Pinkjärvi

Pinkjärven paletti on koottu metsän ja puutarhan hyvinvointivaikutusten ympärille. Se tarkoittaa luontoon liittyvää tietoa ja toimintaa, aistielämyksiä ja kehon kokemuksia.

Se on metsäretkeilyä vaihtelevissa maisemissa, nokipannukahveja ja hetkiä laavulla. Se on myös vaeltelua ja tutkimusretkeilyä puutarhassa, kiehtovia kasveja, kukkaisruokaa ja -juomaa, palautumistaitoja tai jopa laiturisalsaa.

Tästä kaikesta on Pinkjärven elämys tehty.

Lue lisää

Luontomatkailijat Vuojoki

Luontoelämys Vuojoella puolestaan tarkoittaa kulttuurin maustamia luontokokemuksia, askeleita ja oivalluksia luontopolulla ja kiireettömän kaunista joogaa kartanomaisemissa.

Elämyksen kruunaa ruoka ja juoma. Olemme varanneet teille makeita ja suolaisia herkkuja kahvilassa tai kartanolla, sisällä tai ulkona. Vaalimme vatsaasi niin satokauden raaka-aineista tai kauden kukkasista tai villiyrteistä valmistetuilla herkuilla. Valinnanvaraa meillä on.

Lue lisää

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös