Elämäni stoori -kurssi.

Majoitus Vuojoen Kartanolla

Majoitus Vuojoen Kartanolla

Vuojoen Kartanon rauhallisessa miljöössä vietät levollisen yön vailla kaupungin vilinää ja vilskettä.

Majoitus Vuojoen Kartanolla tapahtuu läntisessä flyygelirakennuksessa, Vierastalo Wuojoessa. Siinä on kahdeksan huonetta (3x 1hh, 3x 2hh ja 2 x 3hh ) – yhteensä 15 vuodepaikkaa. Kaikissa huoneissa on omat wc-ja suihkutilat sekä televisio, minijääkaappi, vedenkeitin, pöytätuuletin ja mikroaaltouuni. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on painovoimainen ilmanvaihto.

Huoneemme eivät ole esteettömiä.

Vierastalo Wuojoen huoneet on sisustettu kartanon henkeen sopivalla tyylillä. Huoneissa on käytetty käsinpainettua tapettia, joka on valmistettu Vuojoelta päärakennuksen restauroinnin yhteydessä löytyneen mallin perusteella.

Tarjoamme majoittujillemme aamiaisen päälinnan 1. kerroksessa 1.7. — 31.8. joka päivä. Muuna aikana voit ostaa huoneeseen karsitun Take away -aamiaisen, joka toimitetaan huoneeseen ennen saapumistanne. Vierastalon käytävältä löytyvät kahvinkeitin ja jääkaappi ovat vapaassa käytössänne.

Läntinen flyygelirakennus kuuluu arkkitehti Carl Ludvig Engelin suunnittelemaan empire-tyyliseen päärakennuskokonaisuuteen. Rakennus valmistui vuonna 1837 konttori- ja asuintiloiksi.

Majoituskyselyt ja varaukset: vuojoki@vuojoki.fi

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös