Polttari- ja kaveriporukat Pinkjärvi

Polttari- ja kaveriporukat Pinkjärvi

Pinkjärven polttaripäivä käynnistyy vaikka salsaintrolla ja jatkuu morsiusperinteiden parissa.

Kun taiat on tehty ja uskomukset tiedossa, saattelemme seurueen kukkaisruoan äärelle. Eihän sitä tiedä, vaikka pöydästä löytyisi ideoita itse hääjuhlaankin. Mandalan mahti saattelee sitten polttariväen kohti häätunnelmia.

Alla on esimerkkejä tarjonnastamme. Voit koostaa haluamasi palvelut polttari- tai kaveripäivääsi myös lukuisista muista vaihtoehdoista. Kysy lisää!

Salsaintro

Maista salsaa! Salsaintro on sellainen salsatuokio ja salsan makupala, joka saa sinut hymyilemään. Se laittaa kehon liikkeelle ja pistää positiivisen energian pulppuamaan. Salsaintro tarkoittaa lyhyttä salsaopastusta, joka tekee salsatanssin liikettä, luonnetta ja lämpöä tutuksi. Salsaintro sopii myös väliaikaohjelmaksi. Kokeile, saatat vaikka innostua salsasta.

 • Kesto: 20 min
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 10-30 hlöä
 • Hinta: alk. 150€
 • Palvelun tuottaa: Salsastudio Julpo

Muuta huomioitavaa: Varusteeksi käyvät sellaiset vaatteet ja kengät, joissa sinun on mukava tanssia.

Morsiusperinteet; taikoja ja uskomuksia​

Perinteitä, vanhoja tapoja ja taikuutta – niistä on kunnon polttarit tehty. Hektisessä elämässä ja hääjärjestelyjen keskellä on ihanaa rauhoittua ja lumoutua morsiusperinteistä.​ Perinnetuokio tarjoaa leppoisaa ja hauskaa yhdessäoloa sekä hemmottelua hääsuunnittelun ja polttaripäivän seikkailujen keskellä. Mahdollisuus tutustua morsiusperinteisiin ja sitoa sankarittarelle kukista seppele. Ystävät voivat esimerkiksi halutessaan lausua tulevalle morsiamelle myös runoja ja loitsuja.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: touko-elokuu
 • Ryhmäkoko: 5-20 hlöä
 • Hinta: alkaen 10€/hlö
 • Palvelun tuottaa: HopeaHuopikkaat

Muuta huomioitavaa: Saat kaikki tarvittavat materiaalit paikan päältä.

Mandalan Mahti.

Mandalan Mahti

Hetkessä elämisen taito, sen voi oppia. Kun pää on täynnä pirstaleisia ajatuksia ja keskittyminen vaikeaa, on monta keinoa tyynnyttää mieltä. Yksi niistä on oman mandalan tekeminen luonnosta löytyvistä tarvikkeista, vailla paineita ja arvostelua. Jo mielikuvitusta kutkutteleva miljöö ympärillä rauhoittaa. Mieli hakeutuu melkein huomaamatta pohdiskelemaan elämän prioriteetteja ja hetkessä elämisen taitoja. Pienen johdannon jälkeen pääset valitsemaan sinua puhuttelevat materiaalit, joista rakennat ikioman mandalan. Valmista mandalaa ei analysoida. Ensin jokainen tekijä nauttii mandalasta omalla tavallaan, jonka jälkeen se kiertää uuden muhevan mullan ainekseksi. Samalla sisäistämme tärkeitä hetkiä ja tunnelmia ja opettelemme luopumaan materiasta – siihen kiintymisen sijaan. Kaksi tuntia kestävä Mandalan mahti soveltuu 10-20 henkilön ryhmälle.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 10-20 hlöä
 • Hinta: 10-25€/hlö
 • Palvelun tuottaa: EURHOiA

Muuta huomioitavaa: Esitä toiveesi lisäpalveluista; tarjoiluista ja mahdollisesta muusta ohjelmasta.

SELFIE-taidepaja.

SELFIE-taidepaja

Millaisen omakuvan sinä tekisit? Omaelämäkerrat ovat suosittua luettavaa ja selfiet arkipäivää. Taiteilijoiden omakuvat ovat aina myös olleet kiehtovia. Nyt sinä voit luoda omakuvan. Tule luovalle taidepajalle maalaamaan ja tutkimaan, mitä kaikkea siveltimesi sinulle kertookaan. Emme siis maalaa realistista omakuvaa, vaan käytössäsi on taiteilijatarvikkeiden lisäksi myös erilaisia askartelu- ja kollaasitarvikkeita, jolloin lopputulos voi olla vaikka yhdistelmä eri materiaaleista. Vain luovuus ja mielikuvitus ovat rajana eikä yhdennäköisyys ei ole mitenkään toivottavaa. Saatat yllättyä, mitä kuva sinulle itsestäsi kertoo!

Sinä osaat varmasti, sillä tärkeintä on itse tekeminen ja uskallus kokeilla. Houkuttelen sinua yllättymään ja lumoutumaan omasta luovuudestasi ja osaamisestasi. Tekemiseen ei tarvita minkäänlaista taiteellista osaamista ja se sopii kaikille. Ilmapiiri on hyväksyvä, tekeminen ikimuistoista ja jokainen saa osallistua omalla tavallaan!

Muuta huomioitavaa: Saat kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet paikan päältä. Mukaan tarvitset vain avoimen ja positiivisen asenteen.

kukkaisruoka

Kukkaisruoka – verraton ruokaelämys

Puutarhamme eri osista löytyy monenmoista herkkua. Hyötykasvien ja villiyrttien lisäksi puhtaat, luomukasvatetut kukat ja niiden lehdet sopivat mainiosti raikkaisiin salaatteihin, täyteläisin pastoihin ja meheviin patoihin sekä tietysti raikkaisiin ja värikkäisiin juomiin. Ruusun ja syreenin kukat maustavat jälkiruokia ja horsman ja mustaviinimarjan lehdet maustavat juomia. Kukkaisruoka hemmottelee sekä visuaalista silmää että herkkusuuta. Tule nauttimaan sesongin parhaimmistoa ja kuulemaan lisää kukkaisruokaideoita.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 10-20 hlöä
 • Hinta: 10-35€/hlö
 • Palvelun tuottaa: EURHOiA

Muuta huomioitavaa: Mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoitettava 1 vko etukäteen.

Kiitollisuus-kirjahylly.

Kiitollisuus-kirjahylly

Kuinka usein sinä mietit oman elämäsi kiitollisuuden aiheita? Aivan jokaisen elämässä on lukuisia asioita, jotka ovat hyvin ja joista voi kiittää. Kiitollisuuden tunne on ihmisen selviytymisen kannalta elintärkeää. Lukuisat tutkimukset vahvistavat havaintoja siitä, miten kiitollisuus kohottaa ihmisen mielialaa. Nyt korvaamme perinteisen kirjahyllyn omalla, henkisellä kirjahyllyllä. Mitä kirjoja siitä löytyy? Minkä kokoinen ja montako hyllyä siinä on? Entä minkälaisia kirjoja haluat sinne laittaa: paksuja, ohuita tai ehkä jopa kirjasarjoja eri aiheista? Miten järjestelet kirjat hyllyille?

Tällä luovalla taidepajalla rakennat henkilökohtaisen kirjahyllyn kuvan keinoin visuaaliseen muotoon. Kokoat kirjahyllyn sisälle elämääsi kannattelevat tärkeät asiat. Ehkä hyllyiltä löytyvät myös sinun haaveesi, unelmasi ja suunnitelmasi. Kirjahyllyn rakentaminen auttaa sinua oivaltamaan itsestäsi asioita, jotka olit ehkä jo unohtanut tai joita et ollut hetkeen muistanut. Tunnistaessasi oman elämäsi ainutlaatuisuuden, vahvistat omia voimavarojasi. Näin itsetuntemuksen lisääminen luo hyvinvointia elämääsi. Osallistuminen ei edellytä minkäänlaisia taiteellisia taitoja. Tämä sopii kaikille!

Muuta huomioitavaa: Saat kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet paikan päältä. Mukaan tarvitset vain avoimen ja positiivisen asenteen.

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös