Polttari- ja kaveriporukat.

Polttari- ja kaveriporukat Vuojoki

Polttari- ja kaveriporukat Vuojoki

Vuojoella polttariseurueen kattaukseen kuuluvat esimerkiksi salsaintro ja Selfie-taidepaja. Pakohuone pistää pinnistämään ja laittaa ongelmanratkaisutaidot porukalla koetukselle. Hyvän ruoan ja juoman äärellä voi kerrata yhteisiä muistoja ja luoda myös uusia. Me jo täällä malttamattomina odottelemme, että pääsemme tekemään teille tunnelmaa.

Alla on esimerkkejä tarjonnastamme. Voit koostaa haluamasi palvelut polttari- tai kaveripäivääsi myös lukuisista muista vaihtoehdoista. Kysy lisää!

Salsaintro

Maista salsaa! Salsaintro on sellainen salsatuokio ja salsan makupala, joka saa sinut hymyilemään. Se laittaa kehon liikkeelle ja pistää positiivisen energian pulppuamaan. Salsaintro tarkoittaa lyhyttä salsaopastusta, joka tekee salsatanssin liikettä, luonnetta ja lämpöä tutuksi. Salsaintro sopii myös väliaikaohjelmaksi. Kokeile, saatat vaikka innostua salsasta.

 • Kesto: 20 min
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 10-30 hlöä
 • Hinta: alk. 150€
 • Palvelun tuottaa: Salsastudio Julpo

Muuta huomioitavaa: Varusteeksi käyvät sellaiset vaateet ja kengät, joissa sinun on mukava tanssia.

Miesten ilta.

Saunailta

Kaveriporukan rentouttava illanvietto. Me laitamme virvokkeet kylmään, saunan lämpenemään ja paljun porisemaan. Teille jää seurustelu ja illasta nauttiminen. Illan kruunaa ruokaisa saunamenu unohtamatta sitä pientä makeaa, jolle löytyy aina tilaa. Soveltuu erityisesti polttariporukoille. Tähän pakettiin voi yhdistää helposti myös muuta ohjelmaa kuten esiintyjän, hauskan aktiviteetin, hemmotteluhoidon tai majoituksen.

 • Kesto: max. 8 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: max. 30 hlöä
 • Myyntitakuuhinta: 1800 €
 • Palvelun tuottaa: Vuojoen Kartano

Muuta huomioitavaa: Paketti sisältää Orangerian tilat, kylpytynnyrin, omavalintaisen saunamenun ja pyyhkeet 30 henkilölle. Vapaassa käytössä pesuaineet, muotoilutuotteet ja hiustenkuivaaja.

Kiitollisuus-kirjahylly.

Kiitollisuus-kirjahylly

Kuinka usein sinä mietit oman elämäsi kiitollisuuden aiheita? Aivan jokaisen elämässä on lukuisia asioita, jotka ovat hyvin ja joista voi kiittää. Kiitollisuuden tunne on ihmisen selviytymisen kannalta elintärkeää. Lukuisat tutkimukset vahvistavat havaintoja siitä, miten kiitollisuus kohottaa ihmisen mielialaa. Nyt korvaamme perinteisen kirjahyllyn omalla, henkisellä kirjahyllyllä. Mitä kirjoja siitä löytyy? Minkä kokoinen ja montako hyllyä siinä on? Entä minkälaisia kirjoja haluat sinne laittaa: paksuja, ohuita tai ehkä jopa kirjasarjoja eri aiheista? Miten järjestelet kirjat hyllyille?

Tällä luovalla taidepajalla rakennat henkilökohtaisen kirjahyllyn kuvan keinoin visuaaliseen muotoon. Kokoat kirjahyllyn sisälle elämääsi kannattelevat tärkeät asiat. Ehkä hyllyiltä löytyvät myös sinun haaveesi, unelmasi ja suunnitelmasi. Kirjahyllyn rakentaminen auttaa sinua oivaltamaan itsestäsi asioita, jotka olit ehkä jo unohtanut tai joita et ollut hetkeen muistanut. Tunnistaessasi oman elämäsi ainutlaatuisuuden, vahvistat omia voimavarojasi. Näin itsetuntemuksen lisääminen luo hyvinvointia elämääsi. Osallistuminen ei edellytä minkäänlaisia taiteellisia taitoja. Tämä sopii kaikille!

Muuta huomioitavaa: Saat kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet paikan päältä. Mukaan tarvitset vain avoimen ja positiivisen asenteen.

SELFIE-taidepaja.

SELFIE-taidepaja

Millaisen omakuvan sinä tekisit? Omaelämäkerrat ovat suosittua luettavaa ja selfiet arkipäivää. Taiteilijoiden omakuvat ovat aina myös olleet kiehtovia. Nyt sinä voit luoda omakuvan. Tule luovalle taidepajalle maalaamaan ja tutkimaan, mitä kaikkea siveltimesi sinulle kertookaan. Emme siis maalaa realistista omakuvaa, vaan käytössäsi on taiteilijatarvikkeiden lisäksi myös erilaisia askartelu- ja kollaasitarvikkeita, jolloin lopputulos voi olla vaikka yhdistelmä eri materiaaleista. Vain luovuus ja mielikuvitus ovat rajana eikä yhdennäköisyys ei ole mitenkään toivottavaa. Saatat yllättyä, mitä kuva sinulle itsestäsi kertoo!

Tärkeintä on itse tekeminen ja uskallus kokeilla. Osallistuminen ei edellytä minkäänlaisia taiteellisia taitoja.

Muuta huomioitavaa: Saat kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet paikan päältä. Mukaan tarvitset vain avoimen ja positiivisen asenteen.

Kartanon pakohuone.

Kartanon Salaisuudet -pakohuone

Lars Magnus Björkenheim oli yksi Suomen rikkaimmista liikemiehistä 1830-luvulla. Hän omisti Vuojoen Kartanon, jonka oli suunnitellut C.L. Engel. Kartano kukoisti Björkenheimin omistuksessa, mutta paikalliset olivat varmoja, että kartanossa kummittelee. Kartanoa 2000-luvun alussa restauroineet työmiehet löysivät jotain, jota ei Engelin piirustuksista löydy…

Luvassa on ennen kokematon seikkailu, sillä jo itse miljöö on monelle vähän liikaa, puhumattakaan siitä, että sykkeen noustessa ja jännityksen tiivistyessä pystyisi vielä selvittämään tiensä vapauteen. Oletko sinä tarpeeksi fiksu selvitäksesi tästä?

 • Kesto: 2 h
 • Saatavuus: pakohuone on pelattavissa toukokuusta lokakuulle
 • Ryhmäkoko: 4–8 hlöä
 • Hinta: alk.160 €
 • Palvelun tuottaa: Vuojoen Kartano

Muuta huomioitavaa: Pakohuoneessa pelataan selvin päin, huoneeseen ei ole esteetöntä kulkua, kuvaaminen ja muu kännykän käyttö sisällä huoneessa on kiellettyä, pakohuoneen lämpötila mukailee vahvasti ulkoilman lämpötilaa.

Vuojoen ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma

Kartanon keittiö valmistaa ruokaa raaka-aineista, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Menut seuraavat sesonkeja ja vaihtoehdoistamme löydät sekä satakuntalaisia perinneruokia, että uusimpien trendien mukaisia herkkuja. Ruokaa tehdään rakkaudella ja elämykset täyttyvät vatsan kautta. Palan painikkeeksi löytyy aina myös tilanteeseen sopivat seurustelu- tai ruokajuomat.

Olemme valmistelleet teille menuehdotuksia niin tyhy -päivän lounasta, kuin saunaillan iltapalaakin varten. Tutustu tarkemmin, ja valitse teille sopivin menu täältä: Vuojoki.fi

Majoitus Vuojoen Kartanolla

Haluatteko jäädä yöksi?

Vuojoen Kartano tarjoaa majoitustilat maksimissaan 15 henkilölle Vierastalo Wuojoen rauhallisissa hotellihuoneissa.

Lue lisää: Majoitus Vuojoen Kartanolla

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös