Rentoutujat Pinkjärvi

Rentoutujat Pinkjärvi

Rentoutujat Pinkjärvi

Voimaannu ja palaudu kanssamme / hankkiudu eroon uupumuksesta – tule elvyttämään nuupahtanutta luonnollisilla keinoilla. Pinkjärvellä kerromme, mistä hyvinvointi muodostuu ja kuinka voit edistää sitä. Autamme tunnistamaan voimanlähteitä ja löytämään omaa viisautta luonnosta. Hetket metsän suojassa ja kallion kainalossa suhteuttavat oloa, tunteita ja tunnelmia kuin itsestään. Kaiken kruunaa ajatuksella valmistettu kukkaisruoka.

Alla on esimerkkejä tarjonnastamme. Voit koostaa haluamasi palvelut ryhmäsi hyvinvointipäivään myös muista vaihtoehdoista. Kysy lisää!

Luento Metsän hyvinvointivaikutukset.

Luento: Metsän hyvinvointivaikutukset

Miten metsä meitä auttaa? Auttaako se jokaista? Mitä hyvinvointia edistävää ihmisessä tapahtuu puolen tunnin aikana? Entä mihin metsän voimaannuttava ja stressiä purkava vaikutus perustuu? Kuinka voin itse boostata luonnon hyvinvointihyötyjä? Mitä muuta iloa luonnossa ja green caressa piilee?
Näitä asioita opit luennon aikana. Saat tuoretta tietoa, hyvinvointiapua arkeesi ja jaksamiseesi sekä pohjustusta metsäretkellesi.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 15-30 hlöä
 • Hinta: 220€
 • Palvelun tuottaa: EURHOiA

Muuta huomioitavaa: Esitä toiveesi lisäpalveluista; tarjoiluista ja mahdollisesta muusta ohjelmasta.

Metsäretki Natura-alueelle.

Metsäretki Natura-alueelle

Toimintaa metsäretkelle? Entä miltä näyttävät erilaiset metsätyypit ja järvenrannat Natura-alueella? Ryhmällesi suunnitellulla metsäretkellä pääset hengittämään puhdasta ilmaa ja rauhoittumaan naavapartakuusikkoon. Suopursumättäät ja metsää pilkuttavat sinivuokot pyytävät viipymään vähän pitempäänkin. Pöllön pönttöäkin voimme käydä katsastamassa. Puolivälinkrouvimme on hyvin hoidettu laavu upeissa rantamaisemissa, ryhdikkäiden mäntyjen katveessa. Höyryävän nokipannukahvin kanssa maistuvat eväät ja pieni herkku.

Kun jo puoli tuntia metsässä laskee verenpainetta, auttaa keskittymään ja tankkaa elimistöön hyvis-mikrobeja, mitä tekeekään tämä muutaman tunnin luontoretki?

 • Kesto: 3,5 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 10-20 hlöä
 • Hinta: 45€/hlö
 • Palvelun tuottaa: EURHOiA

Muuta huomioitavaa: Mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoitettava 1 vko etukäteen.

Hyvinvointiluento.

Luento: Mistä koostuu hyvinvointisi?

Palautuminen on taito, jonka voi oppia. Jokainen tuntee ruoka- ja liikuntasuositukset sekä hyvän arjen osatekijät, mutta mitkä ovat oman palautumispiirakkasi™ toimivat palaset? Pystytkö pysähtymään? Kuinka keskityt? Kuinka tyynnytät mielesi ennen nukahtamista? Miten purat kehoosi jääneitä pienempiä tai suurempia traumoja ja kiristäviä kohtia? Palautumisen perustana on pitkä ja hyvälaatuinen uni. Kun ihminen palautuu, hänen olonsa on hyvä, myönteinen ja kykenevä. Keskitymme kokonaisvaltaisen palautumisen keinoihin ja niiden oppimiseen. Palautumispiirakka™ on kahden ammattilaisen kehittämä työkalu, joka auttaa hahmottamaan palautumista edistäviä mahdollisuuksiasi.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 15-30 hlöä
 • Hinta: 220€
 • Palvelun tuottaa: EURHOiA

Muuta huomioitavaa: Esitä toiveesi lisäpalveluista; tarjoiluista ja mahdollisesta muusta ohjelmasta.

kukkaisruoka

Kukkaisruoka – verraton ruokaelämys

Puutarhamme eri osista löytyy monenmoista herkkua. Hyötykasvien ja villiyrttien lisäksi puhtaat, luomukasvatetut kukat ja niiden lehdet sopivat mainiosti raikkaisiin salaatteihin, täyteläisin pastoihin ja meheviin patoihin sekä tietysti raikkaisiin ja värikkäisiin juomiin. Ruusun ja syreenin kukat maustavat jälkiruokia ja horsman ja mustaviinimarjan lehdet maustavat juomia. Kukkaisruoka hemmottelee sekä visuaalista silmää että herkkusuuta. Tule nauttimaan sesongin parhaimmistoa ja kuulemaan lisää kukkaisruokaideoita.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 10-20 hlöä
 • Hinta: 10-35€/hlö
 • Palvelun tuottaa: EURHOiA

Muuta huomioitavaa: Mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoitettava 1 vko etukäteen.

Kiitollisuus-kirjahylly.

Luova taidepaja

Kuinka usein sinä mietit oman elämäsi kiitollisuuden aiheita? Aivan jokaisen elämässä on lukuisia asioita, jotka ovat hyvin ja joista voi kiittää. Kiitollisuuden tunne on ihmisen selviytymisen kannalta elintärkeää. Lukuisat tutkimukset vahvistavat havaintoja siitä, miten kiitollisuus kohottaa ihmisen mielialaa.Tule taidepajalle tekemään omannäköinen kiitollisuus-kirjahylly. Korvaamme perinteisen kirjahyllyn omalla, henkisellä kirjahyllyllä. Mitä kirjoja siitä löytyy? Minkä kokoinen ja montako hyllyä siinä on? Entä minkälaisia kirjoja haluat sinne laittaa: paksuja, ohuita tai ehkä jopa kirjasarjoja eri aiheista? Miten järjestelet kirjat hyllyille?

Luova taidepaja on iloa, hauskuutta, yhdessäoloa ja rentoutumista! Taidetyöpajassa saa porukalla päästellä ja revitellä maaleilla ja väreillä. Tule kokemaan väreillä leikkimisen vapaus! Luovan taidetyöskentelyn avulla saat kokea jotakin ehkä ennen kokematonta, onnistumisen iloa ja riemua. Luovassa taidepajassa saatat yllättyä ja lumoutua omasta luovuudestasi. Eikä tarvitse edes osata!

Tekemiseen ei siis tarvita minkäänlaista taiteellista osaamista ja se sopii kaikille!

Muuta huomioitavaa: Saat kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet paikan päältä. Mukaan tarvitset vain avoimen ja positiivisen asenteen.

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on sekä mielelle että keholle sopiva syvärentoutusmenetelmä. Rentoutusta voidaan tehdä sekä yksilö että ryhmärentoutuksena. Rentoutus saattaa helpottaa erilaisissa kipu/jännitystiloissa, lievittää stressiä, sekä helpottaa unettomuutta.

Yksilöhoidossa: Asiakas makaa hoitopöydällä peitteen alla. Tämän jälkeen aloitetaan äänimaljojen soitto kehon päällä  sekä ympärillä. Hoito kestää 45min jonka jälkeen hetken hiljentyminen ja lopuksi herättelen enkelikellolla.

Ryhmähoidossa: Asiakkaat makaavat joogamatolla lämpimän peitteen alla. Jonka jälkeen aloitan äänimaljojen soittamisen ja sen lomassa sanallisen rentoutumisen, lopuksi hiljentyminen ja herättely enkelikellolla. Haluttaessa voidaan keskustella mitä tuntemuksia hoito herätti.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: max.15 hlöä
 • Hinta: 200€
 • Palvelun tuottaa: HoitolaHappy

 

Tutustu myös

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös