Seniorit Vuojoki.

Seniorit Vuojoki

Seniorit Vuojoki

Entä jos valitset Vuojoen, mitä siellä on ohjelmassa? Päivän aikana saat keskittyä omaan elämäkertaasi, sen kohokohtiin ja tärkeisiin hetkiin. Tapaat siellä talon väkeä 1800-luvulta: piika, rouwa, kirjanpitäjä tai vaikka talousmamselli vie sinut rooliopastetulle kartanokierrokselle. Kuulet tarinoita kartanon ja sen asukkaiden historiasta.

Keholle ja mielelle taas tekee hyvää seniorijooga. Se sopii kaikille sukupuolesta, kunnosta ja liikkuvuuden laadusta riippumatta. Alla on esimerkkejä tarjonnastamme. Voit koostaa haluamasi palvelut ryhmänne hyvinvointipäivään myös lukuisista muista vaihtoehdoista. Kysy lisää!

Elämäni stoori -kurssi.

Oma elämäkerta

Miten kirjoittaa elämäkerta? Elämäni stoori -kurssilla teet elämäkerran omasta eletystä elämästäsi tai vaikkapa mummosi elämänvaiheista. Muistot eivät painettuna tekstinä haalistu, vaan jäävät myös seuraaville polville luettaviksi ja tutkittaviksi. Kurssin jälkeen osaat tallentaa ja järjestää kotien, yksityisten ihmisten, sukujen, järjestöjen tai kylien elämään liittyvää aineistoa niin, että se säilyy myös tulevien sukupolvien käyttöön. Elämäni stoori -kurssin voit suorittaa myös verkossa.

 • Kesto: 2,5 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: 5-20 hlöä
 • Hinta: alkaen 40€/hlö
 • Palvelun tuottaa: HopeaHuopikkaat

Muuta huomioitavaa: Esitä toiveesi tarjoiluista ja mahdollisesta muusta ohjelmasta. Mahdollisuus järjestää myös pidennetty viikonloppukurssi (2 pv). Kysy lisää!

Rooliopastettu kartanokierros Vuojoen kartano.

Rooliopastettu Kartanokierros 

Elämyskierroksella tutustut auktorisoidun roolioppaan johdolla C.L. Engelin suunnitteleman empirekartanon mielenkiintoiseen historiaan sekä upeisiin tiloihin ja arkkitehtuuriin. Sään salliessa pääset kävelylle myös englantilaiseen maisemapuistoon ja voit ihastella ranskalaista puutarhaa. Oppaana kartanon väkeä 1800- luvulta.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: alk. 10 hlöä
 • Hinta: alk. 12 €/hlö
 • Palvelun tuottaa: Vuojoen Kartano

Muuta huomioitavaa: Kierros ei ole esteetön. Kierros sisältää portaita, osin hämäriä ja hiukan ahtaita paikkoja sekä liikumme myös ulkosalla. Voidaan toteuttaa myös erityisryhmille.

Yin-jooga.

Yin-jooga

Kaipaatko hengähdyshetkeä? Hidas, terapeuttinen ja lempeä Yin-jooga sopii kaikille, jotka kaipaavat rentouttavaa harjoitusta ja liikkuvampaa kehoa. Kaikissa kehon ja mielen kireyksiä hoitavassa asennossa viivymme useamman minuutin. Emme kuitenkaan pakota kehoa mihinkään asentoon. Yin-joogassa asentojen apuna ja tukena käytämme joogatiiliä, polstereita eli putkityynyjä ja joogamattoa. Meditaatio-osuudessa sinua lämmittää huopa.

 • Kesto: 1 h
 • Saatavuus: ympäri vuoden
 • Ryhmäkoko: max.10 hlöä
 • Hinta: 120€
 • Palvelun tuottaa: HoitolaHappy

Muuta huomioitavaa: Tarvittavat välineet saa paikan päältä, sään salliessa voidaan järjestää ulkoliikuntana.

Kiitollisuus-kirjahylly.

Kiitollisuus-kirjahylly

Kuinka usein sinä mietit oman elämäsi kiitollisuuden aiheita? Aivan jokaisen elämässä on lukuisia asioita, jotka ovat hyvin ja joista voi kiittää. Kiitollisuuden tunne on ihmisen selviytymisen kannalta elintärkeää. Lukuisat tutkimukset vahvistavat havaintoja siitä, miten kiitollisuus kohottaa ihmisen mielialaa.Tule taidepajalle tekemään omannäköinen kiitollisuus-kirjahylly. Korvaamme perinteisen kirjahyllyn omalla, henkisellä kirjahyllyllä. Mitä kirjoja siitä löytyy? Minkä kokoinen ja montako hyllyä siinä on? Entä minkälaisia kirjoja haluat sinne laittaa: paksuja, ohuita tai ehkä jopa kirjasarjoja eri aiheista? Miten järjestelet kirjat hyllyille?

Luova taidepaja on iloa, hauskuutta, yhdessäoloa ja rentoutumista! Taidetyöpajassa saa porukalla päästellä ja revitellä maaleilla ja väreillä. Tule kokemaan väreillä leikkimisen vapaus! Luovan taidetyöskentelyn avulla saat kokea jotakin ehkä ennen kokematonta, onnistumisen iloa ja riemua. Luovassa taidepajassa saatat yllättyä ja lumoutua omasta luovuudestasi. Eikä tarvitse edes osata!

Tekemiseen ei siis tarvita minkäänlaista taiteellista osaamista ja se sopii kaikille!

Muuta huomioitavaa: Saat kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet paikan päältä. Mukaan tarvitset vain avoimen ja positiivisen asenteen.

Vuojoen ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma

Kartanon keittiö valmistaa ruokaa raaka-aineista, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Menut seuraavat sesonkeja ja vaihtoehdoistamme löydät sekä satakuntalaisia perinneruokia, että uusimpien trendien mukaisia herkkuja. Ruokaa tehdään rakkaudella ja elämykset täyttyvät vatsan kautta. Palan painikkeeksi löytyy aina myös tilanteeseen sopivat seurustelu- tai ruokajuomat.

Olemme valmistelleet teille menuehdotuksia niin tyhy -päivän lounasta, kuin saunaillan iltapalaakin varten. Tutustu tarkemmin, ja valitse teille sopivin menu täältä: Vuojoki.fi

Majoitus Vuojoen Kartanolla

Haluatteko jäädä yöksi?

Vuojoen Kartano tarjoaa majoitustilat maksimissaan 15 henkilölle
Vierastalo Wuojoen rauhallisissa hotellihuoneissa.

Lue lisää: Majoitus Vuojoen Kartanolla

Tutustu myös

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös