Seniorit

Seniorit

Pinkjärvellä pääset puutarhakierrokselle, jolla muistelemme mummolakukkien tarinoita ja tunnistamme niin tuttuja kuin vähän oudompiakin perennoja. Vuojoella saat keskittyä omaan elämäkertaasi, sen kohokohtiin ja tärkeisiin hetkiin.

Tässä saattaa tulla ryhmällenne valinnan vaikeus. Toisaalta mikä estäisi tekemästä kahta matkaa, toista Pinkjärvelle ja toista Vuojoelle?

Seniorit Pinkjärvi

Olemme suunnitelleet teitä varten Pinkjärven puutarhakierroksen, jolla muistelemme mummolakukkien tarinoita ja tunnistamme niin tuttuja kuin vähän oudompiakin perennoja. Kurjenpolvet ja karhunvatukat virittävät tarinoimaan ja syreenien tuoksu herättää vanhoja haaveita ja mieleisiä muistoja. Mahdatkohan löytää kierroksellamme peräti heisiangervo Amber Jubileen -lajikkeen – sen, joka on nimetty kuningatar Elisabet II:n 60-vuotisen hallitsijakauden kunniaksi.

Päivän aikana pääset myös maalaamaan lempikukkasi kankaalle. Ihan erityinen elämys on käynnillä tarjoilemamme kukkaisruoka, joka maustuu oman puutarhan sadolla.

Lue lisää

Seniorit Vuojoki

Entä jos valitset Vuojoen, mitä ohjelmassa on siellä? Päivän aikana saat keskittyä omaan elämäkertaasi, sen kohokohtiin ja tärkeisiin hetkiin. Tapaat siellä talon väkeä 1800-luvulta: piika, rouwa, kirjanpitäjä tai vaikka talousmamselli vie sinut rooliopastetulle kartanokierrokselle. Kuulet tarinoita kartanon ja sen asukkaiden historiasta. Kuinka usein sinä mietit oman elämäsi kiitollisuuden aiheita?

Keholle ja mielelle taas tekee hyvää seniorijooga. Se sopii kaikille sukupuolesta, kunnosta ja liikkuvuuden laadusta riippumatta.

Lue lisää

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös