Yritykset ja yhdistykset.

Yritykset ja yhdistykset

Yritykset ja yhdistykset

Monipuoliset työhyvinvointipalvelut, virkistyspäivä tai opastettu puutarhakierros matkailumausteiden tapaan edistää kehon ja mielen hyvinvointia kehon, luonnon ja luovuuden keinoilla. Pinkjärvellä ja Vuojoella asiat keskeneräiset työasiat siirtyvät sivummalle ja kiireet asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin.

Valitse alla paikka, jossa haluat päivän viettää, joko Pinkjärvi tai Vuojoen kartano.

Yritykset ja yhdistykset.

Yritykset ja yhdistykset Pinkjärvi

Pinkjärvellä luento yksinkertaisista palautumisen keinoista, Mandalan mahti tai virkistävä kierros Natura-metsässä tai puutarhassa yhdistyy taidepajaan tai luontevaan liikkeeseen jooga-, salsa- tai Asahi-ohjauksessa. Oma elämyksensä on kukkaisruokalounas. Olemme koonneet kaikille aisteille sopivia parhaita paloja: saatamme yllättää sinut ja työyhteisösi tai ryhmäsi jollain aivan uudella.

Lue lisää
Yritykset ja yhdistykset Vuojoki.

Yritykset ja yhdistykset Vuojoki

Jos taas kartanomaisema kutsuu enemmän, vaihtoehtomme on tyhy- tai virkistyspäivä Vuojoella. Kartanokierrokselta pääset ostoksille ja kiertelemään puistossa ja kartanon kulmilla. Vaihtoehtoina tarjoamme Asahi-, salsa- tai hulahetkiä tai uppoutumista tekemisen tunnelmaan luovassa taidepajassa. Hemmotteluhoitojakin valikoimastamme löytyy. Valinnanvaraa meillä on.

Lue lisää

Kerro meistä muillekin!

logott
Scroll to Top
Vieritä ylös